Het team

Anneke Tjepkema

Anouk Damveld

Jessey d'Hollosy

Leonie ten Doeschot

Cécile Hudepohl

Marije
Kuipers

Anneke Tjepkema; orthopedagoog a.tjepkema@pleinmiddentwente.nl 06 - 14132586

Anouk Damveld; orthopedagoog a.damveld@pleinmiddentwente.nl 06 - 82567095

Cecile Hudepohl; orthopedagoog c.hudepohl@pleinmiddentwente.nl 06 - 30785802

Jessey d'Hollosy; orthopedagoog j.dhollosy@pleinmiddentwente.nl 06 - 82052041

Leonie ten Doeschot; orthopedagoog l.tendoeschot@pleinmiddentwente.nl 06 - 83483811

Marije Kuipers; orthopedagoog m.kuipers@pleinmiddentwente.nl 06 - 30440332


Anneke Tjepkema - Orthopedagoog

Kennis en ervaring heb ik afgelopen 17 jaar opgedaan binnen verschillende functies in het (speciaal) basisonderwijs. Bij onderwijskundige en pedagogische onderwerpen die aanbod komen bij mijn werk voor het Expertisecentrum Jonge Kind ondersteun ik samen met ons team kinderopvangorganisaties, voorscholen en integrale kindcentra. Adviseren op kind-, ouder- en schoolniveau vanuit verbinding staat hierbij voor mij centraal.

Anouk Damveld - Orthopedagoog

Vanuit mijn werkervaring als orthopedagoog in het speciaal onderwijs weet ik hoe belangrijk het is om vroegtijdig en preventief ondersteuning te bieden aan kinderen en het systeem waarin ze opgroeien. Jonge kinderen ontwikkelen zich razendsnel. Aan ons de taak om ze een duwtje in de rug te geven wanneer zij dit nodig hebben. Vanuit onze rol als orthopedagoog binnen het Expertisecentrum proberen we deze jonge kinderen een stem te geven en de verbinding te leggen met iedereen die betrokken is bij de ontwikkeling van het kind.

Cécile Hudepohl - Orthopedagoog

Naast orthopedagoog heb ik een achtergrond als kinderfysiotherapeut. Deze kennis op de verschillende ontwikkelingsgebieden van kinderen zorgt ervoor dat ik met een brede blik kan kijken naar het kind en zijn of haar omgeving. Waarin het van groot belang is dat het hele systeem rondom het kind samenwerkt en zich richt op de meest passende hulp als deze ontwikkeling ondersteuning kan gebruiken.

Jessey d'Hollosy - Orthopedagoog


Leonie ten Doeschot - Orthopedagoog

Ik heb de afgelopen jaren mijn kennis en ervaring opgedaan binnen het speciaal en regulier onderwijs. Binnen ons team werken we laagdrempelig, preventief, verbindend en kijken we met een brede blik. Samen gaan we op zoek naar wat passend is voor het kind en zijn/haar omgeving, waarbij we het belangrijk vinden om alle betrokkenen in hun kracht te zetten.


Marije Kuipers - Orthopedagoog

Stagiaires:

Voor het schooljaar 2021-2022 hebben wij geen ruimte meer voor stagiaires.